Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

pasta och vitlökssoppa

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Detta receptet var bara ett försök att göra sig av med matvaror innan de gick och blev dåliga... snacka om min förvåning när det visade sig vara riktigt gott. Själv gjorde jag en lätt wok med minimajs och zucchini till, men det är inte nödvändigt för rätten, den är nog mättande iallafall, tro mig :)

Ingredienser

Instruktioner

1) Skär fläskköttet och vitlöken i småbitar, samt löken i strimlor. Om extra vitlökssmak önskas kan man pressa på vitlöken lite så det knastrar till innan man skär den. 2) Bryn allsammans i en gryta tills köttet är genomstekt. 3) Tillsätt ketchupen och buljongen, samt paprikan skuren i strimlor. Låt altsammans koka upp. 4) Tillsätt pastan. 5) Låt koka tills pastan är lagom mjuk och smaka av med Oregano, salt och peppar, samt ev. vitlökspulver om du är en vitlöksälskare som jag.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.