Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastagratäng med köttfärs

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ytterligare en variant av pastagratäng.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader.
  2. Koka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet och spola av den med kallt vatten och låt den rinna av.
  3. Fräs köttfärsen i en stekpanna med matfett så att den blir smulig. Tillsätt purjolök, vitlök, chili, teryakisås och vatten. Låt fräsa samman några minuter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Varva pasta och köttfärsröra i en smord ugnssäker form. Häll över Kelda ostsås och gratinera i ugn, ca 15 minuter. Servera med grönsallat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.