Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasås med kycklinglever.

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god variant på kycklinglever med grönpeppar och purjolök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och dela levern i mindre bitar, bryn den så den får stekyta och salta och peppra. Strimla baconen och bryn. Skiva purjolöken och blanda ner med övriga ingredienser och låt små puttra i ca 20 minuter och smaka av.
  2. Servera med riven parmesan över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.