Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasås med sting

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En Kajsa Vargsås jag kastade ihop när jag tog det som fanns i kylen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa kycklingklubborna och dela köttet i lite mindre bitar. Hacka lökarna, svamparna och paprikan. Fräs detta i smöret några minuter. Häll i crème fraichen och grädden och låt det koka ihop några minuter. Blanda till slut i kycklingen och låt allt bli varmt. Om det är för starkt kan man spä på med mer grädde.
  2. Servera med kokt pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.