Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pelles lövbiff

 
Skriv ut

Fyllda lövbiffar för olika smaker.

Ingredienser

Instruktioner

Gör i ordning en av fyllningarna. Lägg ut köttskivorna, krydda med salt och peppar. Fördela fyllningen. Vik köttskivorna dubbla, tryck till kanterna eller fäst ihop dem med tandpetare. Bryn smöret ljusbrunt och stek biffarna 1,5-2 minuter på varje sida. Lägg upp på varma tallrikar. Servera med klyftpotatis eller potatismos och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.