Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksbiskvier

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Perfekt nu till jul.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mandelmassa och kanel i en skål. Blanda i äggvita tills det är en fast smet. Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen på 150 grader i ca 15 minuter.
  2. Ta kakbottnarna från plåten och låt kakorna svalna på galler. Bryt chokladen i bitar och lägg i en skål. Smält över vattenbad. Tillsätt sockret och pepparkakskryddorna. Tillsätt smöret. Låt svalna.
  3. Vispa kraftigt med elvisp. Bred fyllningen på bottnarna. Ställ kakorna i frysen i 15 minuter.
  4. Bryt chokladen i bitar och lägg i en skål tillsammans med oljan och smält över vattenbad. Doppa fyllningen på kakorna i chokladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.