Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pho pad phom kari

 
  • Serverar: 1-2 portioner
Skriv ut

Krabba i gul curry. Den kan göras på krabbklor, krabbkött eller en blandning av krabbkött och räkor. " Prik yuak " är en söt grön chili. Får du inte tag på den kan antingen grön paprika eller jalapeno på burk användas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp matolja i en wokpanna och fräs lök och vitlök. Tillsätt fiskfond, sojasås och fisksås och fräs tills krabban är nästan färdig. Tillsätt övriga ingredienser.
  2. Täck ett fat med salladsblad och häll krabbcurryn ovanpå. Garnera med korianderblad, limeblad och gurkskivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.