Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pimpade cashewnötter

 
Skriv ut

Dessa upphottade kryddiga partynötter är drinktilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger 3 dl.
  2. Sätt ugnen på 200 grader. Vispa en äggvita till hårt skum med ½ krm salt. Vänd försiktigt ner påsen med naturella cashewnötter. Blanda torkad rosmarin, malen spiskummin, kanel, ingefära, chilipulver, paprikapulver, salt och råsocker. Rör ner blandningen i nötskummet. Sprid ut nötterna på bakplåtspappersklädd plåt. Ställ in i ugnen i 10-15 minuter. Låt svalna. Servera som drinktilltugg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.