Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pina coladamuffins

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

En cocktail i muffinsform!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 190 grader. Rör smör och socker tills det är väl blandat. Tillsätt kokosgrädden, äggen, rom och mjöl och rör till en slät smet. Rör ned ananasen. Fördela smeten i 12 muffinsformar och baka i ugnen 12- 15 minuter tills muffinsen har rest sig och är fasta i mitten. Ta ut dem ur ugnen, lägg över dem på ett galler och låt svalna.
  2. Häll florsockret i en bunke, tillsätt rom och kokosgrädden till en tjock och glansig topping. Bred ut toppingen på muffinsen. Trä på en bit ananas och ett körsbär på varje cocktail paraply och sätt ned i muffinsen. Låt toppingen stelna innan muffinsen serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.