Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizza Marinara med bläckfisk, räkor och krabbkött

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Något för skaldjursälskaren. De här goda pizzorna är lättlagade vilket gör dem perfekta till snabblunch eller en enkel middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 220 grader. Lägg pizzabottnarna på en plåt.
  2. Bred tomatsåsen med en sked över bottnarna och se till så att pastasåsen kommer ända ut i kanten.
  3. Fördela bläckfisk, räkor och krabba jämnt över pizzorna och strö över osten. Baka i ugnen 15-20 minuter tills bottnarna är gyllene och osten smält och är bubblig.
  4. Ta ut pizzorna ur ugnen och ringla över olivolja. Strö över persilja och servera varma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.