Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Plocktallrik med dressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bjud på en italiensk delikatesstallrik till förrätt eller till fredagsmyset med ett glas öl eller vin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop dressingen och smaka av med salt och peppar. Häll dressingen över de sköljda och avrunna kronärtskockshjärtana.
  2. Fördela charkuterierna och kronärtskockshjärtana på 4 tallrikar och lägg rucolasallad i mitten. Droppa lite av dressingen på salladsbladen och hyvla över parmesanost. Dekorera med några oliver. Servera med ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.