Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Portabello- och pancettapasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Italienska smaker med sting. Pancetta är italienskt saltat torkat sidfläsk som ofta används för att smaksätta pastarätter. 438 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka chili och vitlök. Ansa och skiva svampen.
  2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  3. Stek svampen i oljan ca 3 minuter, tillsätt chili och vitlök och stek ytterligare någon minut. Lägg svampfräset åt sidan.
  4. Skär pancettan i mindre bitar och knaperstek den i en torr stekpanna.
  5. Häll av pastan, rör i svampfräs och pancetta. Pressa över citronjuicen, salta och peppra.
  6. Servera genast med rucola och riven parmesan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.