Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Portabelloburrito med quinoa och bönor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Burrito med portabello och en lätt rökig sås med chipotle och tahini. Mums! Laktosfri och äggfri. Använd glutenfritt tortillabröd för glutenfri variant.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka quinoan enligt anvisningar på förpackningen. Fräs portabellosvamp och lök i lite olja tills allt mjuknar och får färg. Häll av spadet från bönorna och skölj dem. Vänd ner i pannan tillsammans med kokt quinoa, spenat, paprikapulver, salt och peppar. Vänd runt tills spenaten har släppt sin vätska och minskar i volym.
  2. Rör ihop samtliga ingredienser till såsen.
  3. Fyll tortillabröden med portabello- och quinoablandningen samt chipotle- och tahinisåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.