Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatiskaka

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Mikrorätt som ger en del C-vitamin och fibrer. Fettsnål och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatisen i tunna skivor. Varva dessa med den rivna osten, salt, peppar och muskot i en form. Häll på grädden.
  2. Täck och grädda potatiskakan på full effekt i ca 9-11 minuter. Låt den sedan stå övertäckt några minuter för temperaturutjämning.
  3. Garnera med finstrimlad purjolök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.