Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisplättar med höstkantareller

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Goda plättar med krämiga höstkantareller. Vegetariskt och laktosfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop potatismos med ägg och mjöl. Klicka ut i stekpanna eller plättjärn. Vänd så att de får färg på båda sidor. Låt svalna.
  2. Finhacka vitlök och chili. Fräs ihop med svampen i lite smör. Salta och peppra. Sänk värmen och häll på grädden. Låt sjuda en stund så att det tjocknar.
  3. Servera plättarna med svampstuvningen. Serveras med fördel ljumma, men är även goda kalla.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.