Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Prästostsallad med chorizo

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En variant på caesarsallad. Serveras som förrätt, gärna med brödkrutonger till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt isbergssallaten och lägg den i kallt vatten så att den blir krispig. Torka av den ordentligt innan den blandas med dressingen.
  2. Mixa äggulorna med ost och vatten, tillsätt oljan i en fin stråle, det skall bli en tjock fin kräm. Smaka av med salt och peppar. Slanta chorizon i tunna skivor och stek i teflonpanna. Låt rinna av på papper. Blanda sallaten i dressingen, strö över korven och garnera med pepperoni.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.