Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pyntade glasstrutar

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Gör enkelt festfina glasstrutar. Låt inte strutarna stå för länge när du garnerat dem , de kan då förlora sin sprödhet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt chokladen i mindre bitar och smält den försiktigt i mikron eller över ett vattenbad. Rör då och då så att chokladen inte blir för varm.
  2. Pensla ett lager choklad på strutens kant. Rulla den i strössel, hackade nötter eller kokosflingor. Ställ varje strut i ett litet glas och låt stelna i kylen ca 15 minuter. Fyll strutarna med glass och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.