Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quinoapaella med röding, räkor och aioli

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God bjudrätt nu i sommar

Ingredienser

Instruktioner

Skölj quinoan i vatten och låt den rinna av. Koka upp buljongen och tillsätt quinoan. Låt den sjuda under lock i 15minuter. Skala räkorna. Skiva löken. Dela broccolin i buketter. Hetta upp olja i en wok och woka grönsakerna. Ta dem från värmen och tillsätt quinoa, musslor och räkor och låt allt bli genomvarmt. Skär rödingen i bitar och halstra den några minuter på varje sida i en torr panna. Den skall inte vara genomstekt. rör samman yoghurt, pressad vitlök och kryddor. Servera quinoan med fisken och yoghurtaioli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.