Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber- och hallonmarmelad

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ljuvligt god marmelad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj rabarberna och skär dem i bitar. Lägg i en kastrull med strösockret. Koka upp försiktigt och låt koka i ca 15 minuter.
  2. Tillsätt hallon och syltsocker och koka sakta i ca 5 minuter. Dra kastrullen från värmen och skumma sylten. Häll upp i väl rengjorda burkar och sätt på lock. Förvara svalt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.