Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber- och hallonsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och lätt efterrätt efter en mastig middag. Serveras med vaniljglass och mandelbiskvier.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala rabrbern om den inte är ung och späd. Skär den i bitar. Halvera och skrapa ur vaniljstången och lägg i en kastrull. Tillsätt vaniljstång, rabarber, hallon, socker, vatten och vin. Koka ca 10 minuter tills bitarna är mjuka.
  2. Mixa soppan slär, passera den genom en sil och låt den kylas ner före servering. Fördela hallonen och björnbären i skålar vid servering. Häll över soppan och servera med vaniljglass och mandelbiskvier.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.