Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarbercurd

 
Skriv ut

Jättegod curd som passar utmärkt som fyllning i tex en rulltårta eller till glass.

Ingredienser

Instruktioner

Koka rabarbern till mos i vattnet, ca 5 minuter. Pressa moset genom en sil ner i en rostfri bunke. Vispa äggen, blanda med moset. Tillsätt sockret och smöret i små bitar. Sätt bunken i en kastrull med kokande vatten. Vispa med elvisp tills smeten tjocknar , kan ta upp till 30 minuter. Låt kallna och häll på burk som förvaras i kyl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.