Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk- och melonsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Väldigt gott som förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kyl fyra förrättsglas i frysen ca 30 minuter.
  2. Kärna ur och skala melonen. Ta ur kulor med kuljärn eller skär i tärningar. Skala och kärna ur gurkan och halvera den. Skär gurkan i halvmåneformade skivor. Skala och finhacka rödlöken. Skär tomaterna i små bitar. Hacka rädisorna grovt.
  3. Blanda grönsakerna med med dill, olivolja och citron. Smaksätt med jalapeno, salt och peppar. Hacka räkor grovt och blanda med grönsakerna. Fördela salladen i de frysta glasen. Servera gärna med ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.