Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkmousse

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Festlig förrätt som kan förberedas dagen innan toppas med räkor vid serveringen

Ingredienser

Instruktioner

lägg gelantinbladen i kallt vatten 10 min. ta upp och krama ur.Lägg i 2 msk kallt vatten i en kastrull och smält på svag värme.Blanda kesella,grädde och creme fraiche.Häll ner det smälta lite avsvalnade gelantinet under kraftig omrörning.Vänd ner gräslöken,dill,citronsaft och hackade räkor.Smaka av med salt och peppar.Fördela moussen i sex portionsglas och ställ i kylen minst 5 timmar. Servera moussen toppad med nyskalade räkor och citronklyfta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.