Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Randiga krämkakan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

En god kaka med chokladkräms fyllning.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker pösigt. Rör sedan i resten av ingredienserna. Häll smeten i en smord och bröad avlång kakform. Grädda i 175 grader i ca 35-40 minuter. Låt kallna helt. Dela sen kakan i 3 bottnar. Blanda ingredienserna till krämen i en kastrull och låt sjuda ett par minuter. Bred den tunna krämen mellan bottnarna,tryck ihop och kyl kakan. Låt kakan stå och stelna innan den skärs upp.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Danssofia 6 mars 2008

    jätt god och mäktig...denna kaka ska göras fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.