Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Råriven kålrotssallad med ingefära

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Väldigt fräsch och lättlagad. Råkostsallad med lite tuffare ingredienser.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala kålroten med kniv och riv innanmätet grovt. Skala och riv även ingefära och vitlök, blanda med salt, peppar, spiskummin och citron- eller limesaft.
  2. Rör ner sesamolja och sedan olivolja under omrörning. Hacka bladpersiljan och blanda ner. Servera till husmanskost, till exempel blodpudding.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.