Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risotto med räkor

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God och enkel risotto, det går utmärkt att ta räkor på burk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp oljan i en kastrull, fräs lök och vitlök blanka och smidiga. Tillsätt ris och fräs vidare i 2-3 min. Häll på buljong i omgångar. Låt buljongen koka in och rör nästan hela tiden. Vänd ner ost, dill, ärter samt sugar snaps.Smaka av med salt och peppar. Tillsätt skalade räkor
  2. Garnera med: dillvippa oskalde räkor
  3. Servera med: grönsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.