Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Romtryffel

 
  • Serverar: 60 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En sjukt god rom tryffel gjord på Marabous 70% Choklad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör en form med måtten 15x24cm av bakplåtspapper innan ni börjar med nånting annat.
  2. Smält chokladen över vattenbad. Rör ner kondenserad mjölk och rom. Rör till en jämn smet. Häll upp tryffelsmeten i formen och jämna till ytan. Ställ i kylen att stelna.
  3. Skär upp i lagom stora kuber.
  4. Tips: pudra över kakao så att dom inte klibbar fast i varandra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.