Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Roséfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Snabb, festlig rätt med fläskfilé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i skivor och bryn dem i smör tills de får fin färg, sänk värmen och häll över grädden. Smula över en halv buljongtärning och tillsätt rosépepparn, soya, salt och de franska örterna. Låt puttra på svag värme i ca 5 minuter.
  2. Strö över den hackade persiljan innan severingen. Både ris och pasta passar bra att severa till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.