Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktslasagne med hetta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Bjud på en mycket god och smakrik lasagne med rotfrukter och hetta...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken, fräs den glansig i Milda. Skala och riv rotsakerna och låt dem efterhand fräsa med lökhacket.
  2. Tillsätt pressad vitlök, urkärnad finhackad spansk peppar, krossade tomater, tomatpuré, salt och peppar. Låt rotsaksröran puttra under lock på svag värme i ca 15 minuter.
  3. Sätt ugnen på 225°C.
  4. Vispa ihop mjöl, Milda Mini Mat och vatten, låt koka under omrörning i några minuter. Rör ner den rivna osten, smaka av med salt och peppar.
  5. Varva lasagneplattor, vit sås och rotsaksröran i en smord ugnssäker form. Avsluta med ett lager sås.
  6. Sätt in formen mitt i ugnen ca 30 minuter. Blir lasagnen för mörk, täck med ugnsfolie.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.