Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktspytt med korv

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Laga en god och nyttig pytt nu när rotfrukterna är billiga och fina! En god vardagsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa rotsakerna, hacka löken och skär det övriga i små tärningar.
  2. Fräs först lök och kålrot i litet av fettet ca 3-4 minuter. Lägg sedan ner resten av tärningarna och mera fett. Låt allt fräsa mjukt ca 10-15 minuter. Rör om då och då.
  3. Blanda till sist ner korven. Smaksätt med salt och peppar. Strö över persilja.
  4. Servera med stekt ägg och inlagda rödbetor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.