Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Russinlimpa

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Limpa bakad i form med russin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till en deg. Knåda och låt degen jäsa övertäckt ca 1 timma. Ta upp degen och forma till två limpor och lägg i oljesmorda limpformar. Snitta några kryss i limporna. Låt jäsa ca 40 minuter.
  2. Grädda limporna i 175 graders ugn i ca 40 minuter.
  3. Pensla limporna med sirapsvatten en kvart innan de tas ut ur ugnen. Låt dem ligga kvar i formen ett tag efter att de kommer ur ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.