Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffran- och kokostoppar

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Verkar goda och lätta att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Smält smöret. Finstöt saffranet med lite av sockret och blanda ner i smöret. Låt smöret svalna.
  3. Blanda ner resten av sockret, ägg och kokosflingor. Låt gärna stå en stund, så sväller kokosflingorna.
  4. Klicka ut toppar med teskedar på plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 12 min tills de fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.