Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffransgul jordärtskocksgratäng

 
Skriv ut

Vackrare och godare gratäng får du leta efter! Är du inte sugen på frasiga smulor kan du strö över ett gäng rostade mandelflagor när gratängen kommer ut ur ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skala jordärtskockorna och skiva dem i 5 mm tjocka skivor. Lägg ner i en ugnsform. Vispa ihop grädde, saffran och salt och häll över jordärtskockorna.
  3. Blanda ihop alla ingredienser till toppingen och strö över jordärtskockorna.
  4. Ställ in i ugnen i 30 minuter eller tills skockorna är mjuka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.