Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saftsås

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Den är god och lätt att göra. jätte god till risalamalta

Ingredienser

Instruktioner

Blanda vatten, saft och potatismjöl i en kastrull, koka upp under omrörning. Smaka av med ev. socker och pressad citron. Häll upp såsen och strö lite socker på ytan så att den inte skinnar sig.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • sivan52 31 december 2008

    Detta minns jag att min mamma gjorde till mig när jag var liten. Hälsningar Siv

  • jasmine2000 3 januari 2011

    Min farmor brukar göra risalamalta med blåbärssaftsås detär super duper gott! :-)

  • henrik 4 september 2019

    Saftsås till hälsingeostkaka - smarrigt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.