Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad på rökt makrill

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett recept från 70-talet. En härlig sallad att ha på smörgås eller som en enkel förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa makrillen och dela den i mindre bitar. Blanda samman alla ingredienser till salladen. Smaksätt gräddfilen med senap och dill. Häll såsen över salladen. Låt den gärna stå och dra en stund i kylskåpet.
  2. Serveras kall tillsammans med smör och rostat bröd, eller på frukostmackan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.