Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad på varmrökt sidfläsk med örtmarinerad Svecia och pocherat ägg

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Knaperstekt fläsk på en liten sallad blir festligt med persilje- och gräslöksmarinerad ost och pocherat eller kokt ägg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj salladen och låt den torka. Blanda med crème fraiche, citronskal och salt.
  2. Koka eller pochera äggen. Knaperstek fläsket och låt det rinna av på hushållspapper.
  3. Skär osten i tärningar och blanda med persilja, gräslök, olja och salt.
  4. Fördela salladen på tallrikar. Lägg på ägg, några skivor fläsk och örtmarinerade osttärningar. Avsluta med vitpeppar från kvarnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.