Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salsa verde

 
Skriv ut

Det finns många varianter på den här såsen, men den här varianten är den,jag tycker bäst om av de jag smakat.. Passar till det mesta från grillen och och som dipp till grönsaker och snacks.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och grovhacka vitlöken. Mixa vitlök, örter, citronsaft, senap, majonnäs och lite av gräddfilen till en slät sås i en matberedare eller med stavmixer. Tillsätt resten av gräddfilen. Smaka av med salt och peppar. Såsen klarar sig 4 - 5 dagar i kylskåp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.