Söta mössor. Kronan på verket blir en kaka med kokos och choklad.
Instruktioner
- Fyllning:
Blanda socker och mjöl med lite mjölk. Koka upp resten av mjölken och häll i blandningen under omrörning.
- Låt sjuda tills det tjocknat, låt sedan svalna ordentligt.
Rör ner margarinet, florsockret och vaniljsockret.
- Kakbotten:
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ägg och socker och häll i oljan. Rör i mjöl, bakpulver och kakao.
- Grädda i en långpanna 20-30 minuter i mitten av ugnen. Låt kakbottnen svalna.
- Ta en champagneglas och skär ut runda kakor av kakbottnen. dela dem på mitten. Bred på fyllning i mitten och runtom (ej toppen och botten)
Rulla dem sedan i kokosflingor.
- Smält chokladen med oljan över vattenbad. Låt svalna. Toppa kakorna med glasyren.
Publicerat den
16 oktober 2011
Liknande recept
Skriv kommentar