Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sesamknäcke

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Kanongott hårt bröd. Tar lite tid att baka det, men det är det värt!

Ingredienser

Instruktioner

Värm vattnet till 37 grader. Lös upp jästen . Blanda i mjölet, salt och sesamfrön. Blanda i ca 5 minuter med maskin. Dela degen i 12 bitar och kavla ut varje bit tunt, till en rund kaka. Låt jäsa i 30 minuter. Sätt ugnen på 275 grader. Blanda sesamfrön, flingsalt och rosmarin. Pensla bröden med uppvispad äggvita och vatten. Strö över sesamblandningen. Grädda i 5-7 minuter. Låt kallna på plåt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.