Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Shiratakinudlar med pastasås

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett gott sätt att äta shiratakinudlar. Lagt till vikt för nudlarna och rättat stavfel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp upp paketet med shiratakinudlar och häll över dem i en sil. Skölj i ca 5 minuter, rör runt till och från. Krama ur så mycket vatten ur nudlarna som du kan, lägg gärna upp på papper eller en duk och få så torra som möjligt. Torrosta nudlarna någon minut i en stekpanna och krydda med grillkrydda. Lägg nudlarna i en skål så länge.
  2. Stek champinjonerna mjuka, häll i bönor av någon sort som du tycker om(jag använde kidneybönor som är lite söta), milda och philadelphia. Tillsätt salt, peppar och muskornöt och låt koka ihop i ca 5-10 min. När såsen har blivit lite grötig häll den över shiratakinudlarna och blanda lite lätt så att nudlarna blir varma.. Ät!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.