Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sillsallad

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett måste på julbordet! Ett recept som är lätt att dubblera.

Ingredienser

Instruktioner

Skär sillfiléerna och äpplet i små tärningar. Hacka rödbetorna, ättiksgurkan och löken. Skär potatisen i tärningar. Blanda allt i en skål. Hårdkoka äggen och skär dem i klyftor. Lättvispa grädden och rör försiktigt ner den i blandningen. Garnera med äggklyftorna och hackad persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.