- Serverar: 2 portioner
- Tid: 12 minuter
Skriv ut
Passar den som är kräsen till kvalité men som gillar att göra det enkelt.
Instruktioner
- Sätt på vatten till pastan.
Börja med att hacka purjulöken i smala skivor så att du får ringar.
- Sätt på stekjärnet och lägg i en klick smör.
Lägg i purjulöken och låt den fräsa lite.
Strimla köttet i 1cm breda bitar.
Häll nu av purjulöken på en tallrik.
- Lägg i några bitar lövbiff i taget så att de får fin färgpå båda sidor. Salta och peppra mycket sparsamt.
När de är färdiga, lägg dem på tallriken med purjulöken.
Nu kan du lägga i pastan i det kokande vattnet.
- När du stekt alla bitar lägger du dem på tallriken och i stekjärnet häller du i ungefär 2-3 dl vatten.
Låt koka upp.
Lägg i 2 msk gräddfil och två stora teskedar crème fraiche.
Krydda med salt och peppar samt grillkrydda.
Lägg i köttet och purjulöken och låt koka upp i ca 2-3 minuter, glöm ej röra!
- Serveras gärna med någon typ av sallad, majs samt tomater
- Buon Apetit!
Publicerat den
31 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar