Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Små kantarellpajer

 
  • Serverar: 5-7 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott som entré eller som "mingelgodis" eller som maträtt med en sallad till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök och kantareller i smör. Krydda med salt och peppar. Häll i crème fraiche och rör om. Låt puttra 5 min.
  2. Kavla ut smördegen så tunt som möjligt. Ta ett glas, lite större än normalformat och gör rundlar. Kavla ut dem och tryck ut dem i stora muffinsformar.
  3. Häll i röran, och äggstanningen ovanpå. In i ugnen i 20-25 minuter, 225 grader. Njut med sked.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.