Lite sega kakor med mycket chokladsmak och lagom lakritssmak.
Instruktioner
- Ugn: 175 grader
- Rör om smör och socker. Tillsätt sirapen och rör om.
Blanda alla torra ingredienser och rör ner i smeten
Till sist laktitsbitarna som rörs i för hand.
- Dela i fyra längder och rullar till längder, degen kan vara lite kladdig (sirapen) men jag lät degen vara i kylskåpet en stund eller också kan man använda lite extra mjöl vid utbaket.
- Lägg bara två längder på varje plåt för de flyter ut rätt mycket, platta inte ut rullarna.
- Grädda i 175 grader ca 15 minuter.
- Skär medan de ännu är lite varma.
Publicerat den
11 december 2012
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Oj! De riktigt smälter i munnen. Men jag hade alldeles för lite smarties i....
Oj! De riktigt smälter i munnen. Men jag hade alldeles för lite smarties i....
Oj inlägget hamnade i fel recept:-D Och dessutom två gånger. Man kanske inte ska ha två bakningar igång samtidigt;-) Fantastiskt goda kakor med lakrits iaf!!!
Riktigt goda kakor! Jag hade inga Kick, men en burk lakritssirap som jag tog istället för vanlig sirap, det funkade!