Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Småländska raggmunkar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dessa raggmunkar innehåller inget vetemjöl. Servera till stekt fläsk eller lingonsylt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skölj potatisen. Riv den och sätt till salt. Späd med vatten, om massan är alltför fast.
  2. Bryn fettet och häll i 2-3 msk smet till varje raggmunk.
  3. Bred ut smeten tunt och stek raggmunkarna knaprigt bruna på båda sidor.
  4. Serveras omedelbart.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annchristind63 8 april 2010

    Ser ut som ett recept på raggmunkar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.