- Serverar: 8 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Jätte god smörgåstårta som förbereds dagen före servering, Dekorera samma dag den skall ätas. Toppen till familjekalas, dop eller studenten.
Instruktioner
- Lägg ihop två hönökakor, så de bildar en rund kaka. Vispa grädden.
Smöra bröden. Riv äpplet grovt, blanda äpple med hälften av majonäsen och hälften av grädden, blanda i den amerikanska grönsaksblandningen. Bred röran över hönökakorna.
- Lägg på två hönökakor ovan på och smöra bröden. Hacka skinka och champinjoner, blanda dessa med resten av majonäs och grädden, rör ner de konserverade ärtorna.
- Lägg på de sista två bröden, smöra dessa. Hit kan man förbereda om tårtan skall ätas nästa dag, slå in i plastfolie och förvara svalt.
Smöra sidorna på bröden och sätt fast salladsblad runt om kanterna. Skala räkorna, garnera tårtan med räkor, tomater och ägg i klyftor, sparris, oliver, gurkskivor, dill och citronskivor.
Publicerat den
4 maj 2012
Liknande recept
Skriv kommentar