Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörkransar

 
  • Serverar: 35 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lättgjort småbröd.

Ingredienser

Instruktioner

Smöret hackas sönder i mjölet på bakbordet med kniv . Grädden hälls på och degen arbetas snabbt ihop och lägges på kallt ställe i ca 30 minuter. Då degen blivit hård kavlas den ut till ungefär en enkronas tjocklek . Tryck ut kransar med en bakform och lägg kakorna på en plåt . Pensla dem med ägg och vänd dem i pärlsocker. Grädda kakorna i het ugn ca 275-300 º tills de blir härligt gyllenbruna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.