I den här rätten möter vi dofter och smaker från det Indiska köket.
325 kalorier per portion.
Instruktioner
- Skär kycklingfiléen i tärningar. Skala och hacka löken.
Skär haricots vertsen i bitar, hacka aprikoserna och grovriv morötterna på ett rivjärn.
- Fräs löken i oljan i en stor kastrull på svag värme ca 5 minuter. Blanda ner spiskummin, gurkmeja och kanel.
Lägg i kycklingtärningarna och låt dem fräsa med kryddorna ett par minuter.
- Späd med vatten och smula ner buljongen. Lägg i det avrunna bulgurvetet, låt allt koka på svag värme tills det mesta av vätskan absorberats, ca 10 minuter.
- Blanda i bönor, morötter, aprikoser och koriander. Låt allt bli genomvarmt. Smaksätt med salt och peppar.
Publicerat den
12 maj 2009
Liknande recept
Skriv kommentar