Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Söta kryddor från Indien

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

I den här rätten möter vi dofter och smaker från det Indiska köket. 325 kalorier per portion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléen i tärningar. Skala och hacka löken. Skär haricots vertsen i bitar, hacka aprikoserna och grovriv morötterna på ett rivjärn.
  2. Fräs löken i oljan i en stor kastrull på svag värme ca 5 minuter. Blanda ner spiskummin, gurkmeja och kanel. Lägg i kycklingtärningarna och låt dem fräsa med kryddorna ett par minuter.
  3. Späd med vatten och smula ner buljongen. Lägg i det avrunna bulgurvetet, låt allt koka på svag värme tills det mesta av vätskan absorberats, ca 10 minuter.
  4. Blanda i bönor, morötter, aprikoser och koriander. Låt allt bli genomvarmt. Smaksätt med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.