Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta med smak av Indien

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god kycklinggryta med en mild currysmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i bitar . Finhacka lök och vitlök och stek i en gryta eller tjockbottnad kastrull i 5 minuter, ta upp ur gryta och lägg åt sidan sålänge.
  2. Bryn kycklingen i grytan. Tillsätt kryddor och alla övriga ingredienser inklusive lökblandningen. Lägg inte i russin och mandel! Sjud i 25 minuter, tillsätt små skvättar vatten under tiden så att grytan inte bränns vid. Tillsätt mandel och russin och sjud i ytterligare 5 minuter.
  3. Servera med basmatiris och ev. med Naan (bröd)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.