Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sötgrillad lax med fetaostsallad

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Den sötkryddiga laxen balanseras av sältan från fetaosten. De som vill serverar något extra gott till laxen: Rulla kokt färskpotatis i olja. Grilla 5 minuter. Toppa med flingsalt och servera.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i kuber om 3 cm. Blanda socker, koriander, chilipulver, salt och peppar. Vänd laxen i kryddblandningen. Trä upp laxen på spett och låt dra 5 minuter. Grilla fisken ca 4 minuter per sida.
  2. Smula eller skär fetaosten i mindre bitar. Varva den med babyspenat och tomater på ett stort fat. Blanda vinäger, citronjuice, olja, salt och peppar. Ringla över salladen.
  3. Servera laxen med salladen och eventuellt grillad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.